Nieuws

Weten wat er vandaag de dag speelt.

We vinden het belangrijk dat jullie als eigenaar goed op de hoogte zijn en blijven van alle VvE gerelateerde zaken en nieuws over ons kantoor. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen volgt ons dan ook op social media.  

Sandra 12,5 jaar in dienst!

Op 17 januari 2012 begon het dienstverband van Sandra bij J&M VvE Beheer! Haar partner was vlak daarvoor bij J&M VvE Beheer..

J&M wenst Oranje succes!

Prachtig te zien hoe ver het Nederlands Elftal al is gekomen in het Europees Kampioenschap! Het EK is hier bij de koffieautomaat..

Yvonne 12,5 jaar in dienst!

Op 1 januari 2012 startte Yv(onne) haar carrière bij J&M VvE Beheer. Eerder werkzaam in de transportsector, maar switchte naar het vastgoed...

Frank Scholten met pensioen!

Deze week gaat onze collega Frank Scholten met welverdiend pensioen! Na een kleine 40 jaar in het VvE beheervak, en iets meer..

Jeanette aan het woord

De ochtend na een ALV… Onze collega Jeanette neemt je mee! “Bij een andere klant een rondgang door het gebouw. Uiteraard rekening..

Feest bij J&M!

1. 87,5 (7×12,5) J&M jaren in 1 foto: een unieke mijlpaal waar we enorm trots op zijn! 2. Er werd gekozen dit..

Hernieuwing VvE Regels

Afgelopen week had onze collega Ingrid een bijzondere vergadering met een VvE die in 1960 is opgericht. De akte van splitsing dateert..

Frank 12,5 jaar in dienst!

Frank, onze nestor, is vandaag 12,5 jaar in dienst. Na reeds vele jaren ervaring in het VvE-beheer startte Frank op 21 november..

Op zoek naar een technisch manager!

Wij zijn op zoek naar een technisch manager voor ons team! Als technisch manager ben je verantwoordelijk voor het stuk advies en..

Een prachtige skyline!

Nog een kleine twee maanden en dan zit het jaarlijkse vergaderseizoen erop. Met 1,2 en soms zelfs 3 avondvergaderingen per week kan..

We zoeken nieuwe collega’s!

Bij J&M VvE Beheer zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken! J&M staat voor samen sterk. Dat..

Mariëlle 12,5 jaar in dienst!

Op 1 november 2011 kwam Mariëlle van Kersbergen in dienst bij J&M VvE Beheer. Met een diploma Facilitaire Dienstverlening op zak en..

VvE vergadering in Rotterdam

Gisteravond hadden twee van onze collega’s een VvE vergadering in het oud theater van de Kop van Zuid. De setting was zodoende..

Matthijs 12,5 jaar in dienst!

Vandaag exact 12,5 jaar geleden had Matthijs zijn eerste werkdag bij J&M VvE Beheer. Hij stapte over vanuit een geheel ander werkveld..

Een jarenlange samenwerking!

Ons kantoor werkt al jaren met het administratiesysteem Twinq VvE Software Voor ons een grote winst omdat alle facetten van het VvE..

Het Baken in IJmuiden

Goed weer om onze projecten te bezoeken! Vanochtend kregen we een uitgebreide rondleiding op het project Het Baken in IJmuiden. Op deze..

Interessant weetje!

Ooit afgevraagd waar die grijze gaten in de gevel van VvE Weidse Weelde voor dienen? Voordat de bouw van start gaat, doorloopt..

VvE Wijnhavenkwartier

Midden in het bruisende centrum van Den Haag bevindt zich VvE Wijnhavenkwartier. Heijmans heeft de voormalige ministeries van Veiligheid & Justitie en..

Rotterdam-Nesselande in beeld

Rotterdam-Nesselande in beeld vandaag! Met het vergaderseizoen om de hoek, hebben we een bestuursoverleg gehad om de aankomende vergadering goed voor te..

Sleutels overhandigd aan VvE Weidse Weelde!

Het bestuur van VvE Weidse Weelde heeft de sleutels van dit prachtige project ontvangen! Een welverdiende pluim voor het team van ERA..

J&M VvE Beheer behaalt opnieuw BVVB Keurmerk!

Mooi nieuws: J&M VvE Beheer heeft wederom het BVVB Keurmerk behaald! Ze toont hiermee aan een kwalitatief hoogstaand beheerproduct te leveren. Het..

Ontdek de ware betekenis van het rode lampje en onze inzet voor veiligheid bij het Havenkwartier!

Heb je je ooit afgevraagd waarvoor dat rode lampje is? Een bewoner dacht dat het de ontvanger van de handzender was, maar..

Technische ronde VvE!

Het was tijd voor een technische schouw van een van onze VvE’s. De laatste inspectie was namelijk in 2019, dus het was..

Fijne feestdagen en een gelukkig 2024

Namens heel het team van J&M VvE Beheer wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling! Op naar een jaar vol..

Een Dag Vol Kennisuitbreiding op de Rijssenbeek VvE Dag!

Vandaag werken 4 van onze collega’s aan verbreding van onze kennis. Zij wonen de jaarlijkse Rijssenbeek VvE dag bij! #Rijssenbeek#VvE#VvEbeheer

Het Epische Avontuur van J&M in Expeditie Robinson 🏝️

Een ware Expeditie Robinson stond voor het J&M team op het programma. Een competitie die moest uitwijzen welke groep over de beste..

Een Dag van Inspanning en Plezier!

We hebben genoten! Alle vier de kantoren van J&M (Deurne, Zoetermeer, Arnhem en Alkmaar) kwamen samen voor een stukje inspanning en ontspanning...

Samenwerking met VvE Eikenhof!

We mogen wederom een bedrijfsverzamelgebouw aan ons klantenbestand toevoegen! Per 1 augustus is de samenwerking tussen de VvE Eikenhof en ons kantoor..

Het Nijehoff in Delft

Per vandaag beheren we de VvE Woongedeelte Het Nijehoff in Delft! Deze VvE bestaat uit 24 appartementsrechten. Elke eigenaar bezit het exclusief..

Kralingerhoutflat in Rotterdam

Met een waanzinnig uitzicht over de Kralingseplas en het Kralingsebos op struikelafstand is de Kralingerhoutflat een prachtige plek om te wonen. Dit..

VvE Bestuurslid Uitbesteden: 5 Belangrijke Factoren om te Overwegen

Heb jij weleens overwogen om de rol van bestuurslid extern uit te besteden? Het lijkt vandaag de dag steeds lastiger om vrijwillige..

Maak kennis met Mariëlle!

Kennen jullie onze Mariëlle al? Eind 2011 kwam Mariëlle aan boord van ons beheerschip. Ze heeft hier de leiding over de teams..

Efficiënte Ondersteuning voor Kleine VvE’s: Tussen Volledig Beheer en Zelf Doen

Steeds vaker ontvangen wij telefoontjes van kleinere VvE’s die op zoek zijn naar ondersteuning bij het uitvoeren van de bestuurlijke taken. Net..

Vertrouwen en Deskundigheid in VvE Beheer

Als VvE beheerkantoor werk je op dagelijkse basis met het geld van anderen, je leidt de vergaderingen, je moet handelen bij calamiteiten..

De Commandeur in Capelle a/d IJssel

Begin 2021 werd er voor het eerst door Arjan Buitelaar van Lambrane Ontwikkeling contact gelegd met ons kantoor. De vraag was of..

Vacature accountmanager

We brengen graag deze openstaande vacature onder de aandacht! Via onze social media kanalen delen we geregeld nieuws over VvE’s die klant..

De parel van Moerwijk

Samen sterker in ‘De Parel van Moerwijk’. In het project ‘De Parel van Moerwijk’ bouwt Van Wijnen 269 nieuwe, duurzame woningen. Onderdeel..

Kennismaken met onze nieuwe collega’s!

Graag stellen we jullie voor aan drie heren die sinds kort bij ons kantoor zijn komen werken. Allereerst collega Martijn van Zelst...

Uit het dagboek van Stefan Plattel

Uit het dagboek van Stefan Plattel, onze Brabantse, Bourgondische beheerder. “Rustig op de terugweg van een afspraak kreeg ik ineens een belletje...

Laneparc in Rotterdam

In de basis is het beheren van VvE’s van een woongebouw en een bedrijfsverzamelgebouw hetzelfde. De Aktes lijken op elkaar, de wijze..

Klantendag 2023

We laten de beelden graag voor zichzelf spreken…. Zie hier de aftermovie van de klantendag 2023! Klik hier om naar de video..

Vijfde editie van de J&M Klantendag!

Ook de vijfde editie van de J&M Klantendag was een mooi succes! We willen iedereen die aanwezig was en heeft geholpen bij..

Onze jaarlijkse J&M Klantendag!

Een ontmoeting tussen ons team en de besturen van de VvE’s die we beheren, dat is het belangrijkste doel van onze jaarlijks..

VvE Dotterbloem

Vaak kan je pas na twee á drie jaar een goed oordeel vellen of de samenwerking die je met elkaar bent aangegaan..

“De Tuin van Rembrandt”

Potje jeu de boules? ‘De Tuin van Rembrandt’ doet zijn naam eer aan. Wat een joekel van een tuin heeft dit project...

Maak kennis met Matthijs!

Voor meer dan 200 Vve’s heeft ons kantoor de opstartwerkzaamheden verzorgd. Dit is het stuk advies en ondersteuning van de ontwikkelaar (en..

Project in het nieuws

Het is natuurlijk leuk als projecten die wij beheren het nieuws weten te halen. Zo kwam het bestuur van de VvE Meerzicht..

Vragen voor het plaatsen van zonnepanelen

De VvE Sandinohof uit Delft wenst zonnepanelen te plaatsen. Het is de bedoeling dat de panelen op het gemeenschappelijke dak worden geplaatst..

Vergadering van eigenaars

De vergadering van eigenaars. Dit is voor een groot gedeelte van onze VvE’s het enige moment in het jaar dat alle eigenaren..

Kantoor gesloten vanwege hemelvaart

Ons kantoor is vanwege Hemelvaart op donderdag 18 en vrijdag 19 mei gesloten. Heb je een spoedgeval wat niet kan wachten tot..

Een fijne samenwerking met VvE t’ Haegsch Hof V

Van harte welkom bij J&M! De VvE t’ Haegsch Hof V koos al enige tijd geleden voor een samenwerking met ons kantoor...

Een beoordeling om trots op te zijn!

Het is niet altijd even makkelijk om VvE beheerder te zijn. Je moet eigenaren soms berichten dat plannen die ze hebben niet..

Landgoed Schoonenburgh

Hier mag je gerust spreken over: “In the middle of nowhere”. Je gaat blind af op je navigatie maar je kan het..

Maak kennis met Ton!

We stellen je graag voor aan Ton Groenland. Ton is technisch manager bij onze zusterorganisatie J&M VvE Techniek. Het is zijn hoofdtaak..

Goed nieuws voor de VvE’s!

Warmtepomp vooralsnog niet verplicht voor woonappartementen. Dat is belangrijk nieuws voor alle VvE’s! https://www.rijssenbeek.nl/kennisbank/warmtepomp-vooralsnog-niet-per-2026-verplicht-voor-woonappartementen/

Stefan Plattel vertelt

Stefan Plattel is VvE beheerder vanuit ons kantoor in Deurne. Hij kan als geen ander vertellen over zijn dagelijkse belevenissen in het..

Gesloten tijdens Koningsdag

Vanwege Koningsdag is ons kantoor donderdag 27 en vrijdag 28 april gesloten. Voor noodgevallen kun je natuurlijk gewoon met ons algemene nummer..

Het gebouw Bergstaete

Over pareltjes gesproken! Zie hier het gebouw Bergstaete. Het oud gemeentehuis van Bergschenhoek wat door firma Batenburg is getransformeerd naar een luxe..

Spoorbaan Hellevoetsluis

Vorige week is het woninggebouw aan de Spoorbaan 67 t/m 97 te Hellevoetsluis aan de VvE Het Pakhuys opgeleverd. Dit nieuwbouwcomplex, wat..

Boslaan in Nieuwerkerk ad IJssel

Op de Boslaan in Nieuwerkerk aan den IJssel staat het appartementengebouw van de VvE de Meander Ondersplitsing 1. Sinds 2016 beheert ons..

Kom werken bij J&M!

Verzeker jezelf van een nieuwe job bij J&M! J&M beheert polissen van inmiddels meer dan 600 VvE’s. Om de groei van deze..

Jaarlijkse klantendag!

Jazeker, het is weer tijd voor de jaarlijks terugkerende klantendag! 15 juni aanstaande zijn alle bestuursleden van onze VvE’s van harte welkom..

Angela 12,5 jaar in dienst!

Vandaag een bijzondere dag. Collega Angela werkt twaalf en een half jaar bij J&M! Dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Angela heeft bij..

Maak kennis met Marco!

Graag stellen we onze algemeen directeur, Marco van der Slik, aan jullie voor. Marco is al jarenlang actief in het VvE beheer..

Oosterbaken in Rotterdam

Ken je dit torenhoge gebouw uit Rotterdam-Hoogvliet al? Het is de Oosterbaken. Een complex bestaande uit 33 verdiepingen met 129 woonappartementen en..

Maak kennis met Daan!

Deze maand in de schijnwerpers: Daan! De collega die van iedereen het langste bij J&M werkt, al vanaf 2007. Daan is financieel..

Nieuwe samenwerking!

Per april gaan wij de VvE’s van het Museumhof in Delft beheren. Dit is het voormalig universiteitsgebouw Werktuigbouwkunde wat in 1996 is..

Review VvE Maaskanthof

Elk jaar voert ons kantoor een onderzoek uit onder de VvE besturen naar de tevredenheid bij onze dienstverlening. Per losse samenwerking, maar..

Administratief medewerker onderhoud

Is de rol van “administratief medewerker onderhoud” wellicht ook wat voor jou? Je zet je dagelijks in om klachten, schades en storingen..

Havenkwartier Rotterdam

Deze week is de eerste fase van het project Havenkwartier opgeleverd aan de diverse VvE’s. We zijn enorm trots dat we dit..

Maak kennis met Ingrid!

Deze maand in het zonnetje: 𝐈𝐧𝐠𝐫𝐢𝐝! Deze voormalig deurwaarder maakte in 2017 een carrièreswitch en kwam als extern VvE beheerder bij ons..

Lamrustlaan in Rotterdam

Aan de Lamrustlaan in de gemeente Hillegersberg – Schiebroek in Rotterdam staat een vijftal woongebouwen naast elkaar in het water. Zeker gezien..

Review VvE Schouwburgplein

“Wij zijn blij met de vlotte reactie en snelle afhandeling van problemen en de deskundige technische adviezen.” Wat een vriendelijke en leuke..

Wij zoeken een receptionist(e)

Voor ons kantoor in Zoetermeer zijn we op zoek naar een receptionist(e). Dat betekent een gastheer of gastvrouw voor onze klanten en..

Ook bij slecht weer

Regen, sneeuw, hagel. We hebben het allemaal wel voorbij zien komen de afgelopen week. Dat betekent: roodgloeiende telefoons! Slecht weer staat voor..

Brabant en Limburg

J&M VvE Beheer is al langer actief op de Brabantse markt. Voorheen vanuit Veghel maar tegenwoordig vanuit het peeldorpje Zeilberg, dat onder..

Ævego onderdeel van J&M VvE Beheer

Groot nieuws, Ævego is per 1 januari onderdeel geworden van J&M VvE Beheer! Het team van Ævego werkt onder leiding van Rianne..

Wij zoeken een accountmanager

We zoeken een versterking voor ons team in de vorm van een accountmanager. Collega Daan, die inmiddels onze financieel directeur is, is..

Fijne Feestdagen

Nu het einde van het jaar nadert blikken we graag terug op een hectisch maar zeker ook weer mooi jaar. We bedanken..

Klanttevredenheidsonderzoek

In december hebben we een klanttevredenheidsonderzoek gehouden onder de bestuursleden van onze VvE’s. 58 verschillende VvE’s hebben aan dit onderzoek meegedaan. We..

José Langras

José Langras beheert per 1 januari 2023 onder de vlag van J&M. Ze doet dit vanuit het voor haar vertrouwde kantoor in..

Kerstontbijt

Gisterochtend werd het J&M team volledig in de watten gelegd door onze toppers Kimberley, Barbara en Sulema. Het traditionele kerstontbijt stond op..

Pieter-Paul

Maak kennis met Pieter-Paul! Pieter-Paul is extern beheerder (interim) bij J&M. Wij hebben hem een aantal vragen gesteld, benieuwd naar zijn ervaringen..

Johan de Wittpark

In januari 2008 mocht ons kantoor de opstart verzorgen van het project Johan de Wittpark in Rotterdam Hillegersberg. Nu, inmiddels 15 jaar..

Nieuwe website

Met trots kunnen we jullie vertellen dat onze nieuwe website live is! Een frisse nieuwe style, makkelijk te gebruiken en een stuk..

Graag stellen we onze collega Mariëlle Van Kersbergen aan jullie voor

Graag stellen we onze collega Mariëlle Van Kersbergen aan jullie voor. Mariëlle werkt sinds oktober 2011 bij J&M VvE Beheer en is..

Maak kennis met Sulema!

Sulema is intern beheerder bij J&M. Wij hebben haar een aantal vragen gesteld, benieuwd naar haar ervaringen bij J&M Beheer? Lees dan..

J&M VvE Beheer beheert de VvE Justuskwartier

Vanaf 2018 beheert J&M VvE Beheer de VvE Justuskwartier. Dit grote complex bestaat uit ruim 150 woningen en staat aan de Justus..

J&M VvE Beheer ontvangt als eerste beheerkantoor BvVB keurmerk

Met trots kunnen we melden dat J&M VvE Beheer als eerste beheerkantoor het BvVB keurmerk heeft ontvangen. Een mooie bevestiging van onze..

FAQ – KVK

De VvE is een rechtspersoon. De Handelsregisterwet bepaalt, dat rechtspersonen dienen te zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel; zo ook de..

Project INK Apartments

Afgelopen vrijdag zijn de eerste gemeenschappelijke delen opgeleverd van het project INK Apartments aan de Industrieweg in Delft. Een ontwikkeling van Van..

Wordt accountmanager

Werken binnen de VvE: Leuk chaotisch maar vooral heel veelzijdig!Word, net als collega Matthijs, accountmanager bij J&M VvE Beheer!Neem contact op, dan..

Standaard dienstverlening

Wist je dat de volgende zaken standaard zijn inbegrepen bij de dienstverlening van J&M VvE Beheer? – J&M is ook buiten de..

Maak kennis met Ingrid van Ruitenbeek

Graag stellen we onze collega Ingrid van Ruitenbeek aan jullie voor. Ingrid werkt sinds 2018 bij J&M VvE Beheer als extern VvE..

VvE Zorgvliet rijksmonument

Het gebouw van de VvE Zorgvliet staat op de Alexander Gogelweg en is in de jaren ‘20 gebouwd met als bestemming een..

Maak kennis met Jeanette Timmers

Maak kennis met Jeanette Timmers. Jeanette is onze Operationeel Directeur VvE Beheer. Zij heeft even de tijd genomen om wat vragen te..

Goed verzekeren

Eén van de belangrijke taken die elke VvE heeft is het goed verzekeren van het gebouw. We zien dat er een verharding..

De Cantoreije

Wist je dat wij ook actief zijn in Zuid-Oost Nederland? Vanuit ons kantoor in Deurne zijn we met een mum van tijd..

FAQ – Verhuren

Vandaag geven wij antwoord op een vaak gestelde vraag: Mag ik mijn appartement verhuren? In zowel de Akte van Splitsing als de..

Op alle facetten een VvE ontzorgen

Op alle facetten een VvE ontzorgen en de dienstverlening afstemmen op de specifieke wensen die de Vereniging van Eigenaren heeft. Dat is..

100 Hoog

Met haar 33 verdiepingen is het gebouw de ‘100 Hoog’ (een naam die overigens ook refereert naar haar lengte in meters) niet..

Maak kennis met collega Ilona Geurts

Maak kennis met collega Ilona Geurts. Ilona is al sinds 2014 extern VvE beheerder bij J&M. Wij hebben haar een aantal vragen..