Vandaag exact 12,5 jaar geleden had Matthijs zijn eerste werkdag bij J&M VvE Beheer. Hij stapte over vanuit een geheel ander werkveld (televisieproductie) en ging aan de slag als junior beheerder nog zonder rijbewijs. Het VvE-beheer en autorijden kreeg hij best snel onder de knie en ging naast het VvE-beheer ook steeds meer ondersteunen op het gebied van marketing. Samen met Robin zette hij de acquisitie-tak op en de heren kozen hier naast de gebaande paden ook vaak voor ‘out-of-the-box’ methodes. Deze paden slingerden soms wat, en soms met ups en downs. Het heeft wel geleid tot goede naamsbekendheid en online vindbaarheid van J&M VvE Beheer.

Als collega is Matthijs uniek in zijn soort. Vanuit zijn communicatie achtergrond altijd in staat woorden te gebruiken die niemand meer gebruikt, desalniettemin weten we wel wat hij bedoelt. Nimmer beroerd om te helpen waar nodig en een echte bewaker van de J&M normen en waarden. Zeker ook in alle uitingen die we doen.

We hopen nog vele jaren van de kennis en kunde van Matthijs te mogen genieten. Vandaag ben je in het zonnetje gezet door de directie en je collega’s.

Proficiat met dit werkjubileum!