Een ontmoeting tussen ons team en de besturen van de VvE’s die we beheren, dat is het belangrijkste doel van onze jaarlijks terugkerende J&M Klantendag. Het tweede doel is kennis delen. Over diverse actuele onderwerpen wordt een presentatie gegeven en is er vooral ook veel ruimte voor vraag en antwoord. Dit alles op ons eigen kantoor en onder het genot van een hapje en een drankje, dat maakt een mooie traditie.

Morgen, 15 juni, staat de vijfde editie van de J&M Klantendag op het programma. Het thema van de dag is Casino. Dit is niet alleen het leuke jasje waarin de dag is gehesen, het heeft ook betrekking op de onderwerpen die we op de dag willen behandelen. Zo wordt uitgebreid stilgestaan bij goed financieel beheer, risico beheersing en het bekostigen van planmatig onderhoud. Op de uitnodiging pronkt de veelzeggende tekst:

Wie betaalt, bepaalt. Maar als het geld op is, is het kopen gedaan…

Ons hele team is bij de klantendag betrokken, waardoor ons kantoor morgen vanaf 14:00 alleen nog maar voor noodgevallen te bereiken is. Vrijdag zijn we wel weer gewoon beschikbaar.

We kijken uit naar een prachtige dag!