Kennen jullie onze Mariëlle al?

Eind 2011 kwam Mariëlle aan boord van ons beheerschip. Ze heeft hier de leiding over de teams ‘intern beheer’, ‘financieel’ en ‘backoffice’ en hiernaast maakt ze zich nuttig als extern beheerder van VvE’s die je kan bestempelen als zwaargewichten.

“Ik ben als junior ingestapt met eigenlijk alleen een opleiding facility management als basis waar ik op kon terug vallen. Met vallen en opstaan leer je eigenlijk enorm snel hoe het beheren van VvE’s werkt. Een goed voorbeeld hiervan is het behandelen van schades. Zeker bij een grote schade zoals een brand komt er dan als beheerder veel op je af. Waar het vroeger nog heel erg zoeken was hoe je dit het beste kunt aanpakken ben ik nu zover dat ik hier goed de leiding in kan pakken en weet ik wat prioriteit moet krijgen.”

Mariëlle is niet meer weg te denken uit de organisatie.

“Naast het feit dat ik mooie stappen hebben mogen maken in mijn functie, zijn er natuurlijk meer redenen waarom ik al bijna 12 jaar werk bij J&M. Denk hierbij aan de informele sfeer op de gehele werkvloer, de grappen die onderling worden gemaakt, de wijze waarop wordt omgegaan met de balans tussen je privé leven en werk, de onvoorwaardelijke steun en de pubquizen die door collega’s zelf worden samengesteld.”