Stefan Plattel is VvE beheerder vanuit ons kantoor in Deurne. Hij kan als geen ander vertellen over zijn dagelijkse belevenissen in het vak.

“Tijdens het beheren van vve’s word je met de gekste situaties geconfronteerd. Soms heel grappig, af en toe dreigend en ook wel eens triest. Daar moet je toch mee om kunnen gaan. J&M is een sociale beheerder. Dat merk je als er echt iets aan de hand is. Er wordt naar je geluisterd en je krijgt ondersteuning. Dit wetende geeft je vertrouwen. Het zijn vooral de leuke ervaringen waar ik met plezier op terugkijk.

Den Bosch. Een grote vve met 3 identieke gebouwen waarmee het bestuur, bestaande uit enkel dames, veel werk had. De vergaderingen waren zo nu en dan stevig en dat is logisch. Veel verwachtingen vanuit de bewoners en die moesten worden waargemaakt. Na een stevige vergadering opperde ik dat ik de volgende keer voor een wijntje zou zorgen.

En zo gebeurde het. In alle opzichten een succes! Kwesties die al langer sleepten werden opgelost in alle gezelligheid. Brabant en Limburg. Gastvrij en Bourgondisch.”