Deze week is de eerste fase van het project Havenkwartier opgeleverd aan de diverse VvE’s. We zijn enorm trots dat we dit mooie complex in Rotterdam mogen beheren.

Het is inmiddels al meer dan vier jaar geleden dat we door Heijmans Vastgoed zijn benaderd om vanuit onze praktijkervaring te adviseren over de toe te passen VvE constructie voor dit project. Er volgden diverse afspraken waar we samen met Westport Notarissen tot de vormgeving van de diverse Aktes van Splitsing kwamen. Er moest zelfs een onder-ondersplitsing aan te pas komen om alles goed afgedekt te krijgen.

Vervolgens werden de verschillende VvE’s opgestart. Denk hier onder andere aan het maken van de diverse begrotingen, het organiseren van de opstartvergaderingen, het optuigen van de administratie, het afstemmen van het verzekeringspakket en het aangaan van de diverse onderhoudscontracten. Collega Matthijs, die alle opstartprojecten namens J&M verzorgt, is hier met name de afgelopen maanden lekker druk mee geweest. Collega Ingrid, die is aangesteld als vast aanspreekpunt, kijkt al geruime tijd achter de schermen mee en gaat één dezer dagen het stokje als vast aanspreekpunt overpakken.

Vanaf volgende week worden de eerste appartementen opgeleverd en wordt het complex langzamerhand in gebruik genomen. We wensen alle eigenaren veel succes met de verhuizingen en enorm veel woonplezier. Wij kijken vooral uit naar een leuke en lange samenwerking.