Met haar 33 verdiepingen is het gebouw de ‘100 Hoog’ (een naam die overigens ook refereert naar haar lengte in meters) niet meer weg te denken uit de skyline van Rotterdam. Het gebouw is eind 2013 aan de verschillende VvE’s opgeleverd en is sinds die tijd, inmiddels dus al meer dan 8 jaar, bij J&M in beheer.

Met de tijd zijn er enkele bestuursleden gekomen en gegaan maar een mooie constante factor zijn de twee collegae die vanuit ons kantoor zijn aangesteld als aanspreekpunten. De externe beheerder is Mariëlle van Kersbergen en de vaste interne beheerder is Yvonne Kraume. Zij zijn inmiddels al zolang bij het project betrokken dat ze het gebouw en de eigenaren op hun duimpje kennen. Dat maakt het schakelen bij bijvoorbeeld storingen wel zo makkelijk.

Herinnering bij deze VvE die nog lang zal bijblijven is de avond van 5 december 2017. Een brand in één van de commerciële ruimte op de begane grond sloeg door naar de bovengelegen parkeergarage en woningen met een enorme schade als resultaat. De afwikkeling van deze schade heeft een enorme tijd in beslag genomen en vroeg een buitengewone aandacht van het bestuur en van J&M. We kijken terug op een heftige maar zeker ook leerzame periode.

Wat ons betreft beheren we dit waanzinnig mooi complex nog vele jaren samen met het bestuur.