Deze maand in de schijnwerpers: Daan! De collega die van iedereen het langste bij J&M werkt, al vanaf 2007. Daan is financieel directeur en houdt zich hiernaast bezig met ICT-vraagstukken en complexere financiële kwesties die bij onze VvE’s spelen.

“We zijn ooit begonnen als een klein bedrijf waarin heel veel kon maar ook nog heel veel moest worden geleerd. We zijn, door steeds beter te willen worden, gegroeid naar een volwassen en professioneel bedrijf. Er zijn nog altijd genoeg ambities en nieuwe ideeën waar we stap voor stap mee aan de slag gaan. De cultuur in het bedrijf is vrij open, niemand voelt zich ergens te goed voor en dat past ook bij de manier hoe wij ons werk willen doen.”

De jaarlijks terugkerende klantendag is een voorbeeld van zo’n idee. “Je spreekt op zo’n dag heel veel verschillende klanten waar ik vaak wel van had gehoord of die ik aan de telefoon heb gehad. Het is leuk dat op die dagen de klanten naar ons toe komen, omdat wij meestal naar hen toe gaan. Op die dagen realiseer je je ook hoe ver we zijn gekomen als bedrijf en dat geeft een trots gevoel.”

Ook bij interne activiteiten is Daan altijd nauw betrokken. Vorig jaar nog organiseerde hij een bedrijfsuitje waar hij alle collega’s al puzzelend en zoekend door zijn Rotterdam leidde. Thuis houdt dat niet op. Daan onderneemt graag leuke dingen met zijn twee kinderen en draait zijn hand niet om voor een rondje op zijn racefiets.