Begin 2021 werd er voor het eerst door Arjan Buitelaar van Lambrane Ontwikkeling contact gelegd met ons kantoor. De vraag was of we het leuk vonden en of we de tijd hadden om te helpen met de opstart van een nieuw project genaamd De Commandeur in Capelle aan den IJssel. Dat vonden wij zeker leuk en tijd hadden wij wel!

De wensen en verwachtingen zijn bij elke ontwikkelaar anders. Hoe meer projecten je samen oppakt, hoe meer je op elkaar raakt ingespeeld. Maar zeker in het begin is het altijd even aftasten. Is de Akte van Splitsing al gepasseerd of zijn hier nog openstaande vraagstukken? Is er al een conceptbegroting en zijn er al geschatte bijdragen met eigenaren gecommuniceerd? Wanneer willen we de opstartvergadering organiseren en wat willen we hier allemaal bespreken?

Inmiddels ruim twee jaar later is het leuk en leerzaam om terug te kijken hoe alles gelopen is. Wat ging goed en wat kan de volgende keer beter? We trekken lering uit de eerste ervaringen en optimaliseren de samenwerking voor volgende projecten.