Steeds vaker ontvangen wij telefoontjes van kleinere VvE’s die op zoek zijn naar ondersteuning bij het uitvoeren van de bestuurlijke taken.

Net zoals veel andere beheerkantoren hanteren wij een bodembedrag als we onze volledige dienstverlening aanbieden. Immers, bij veel van de beheerdiensten die we leveren maakt het niet uit hoe groot de VvE is, de inspanning is praktisch gelijk. Als je vervolgens dat bodembedrag gaat verdelen onder de eigenaren dan is de vergoeding per eigenaar bij een kleine VvE natuurlijk een stuk hoger. Het is vervelend dat deze groep van kleine VvE’s dus eigenlijk maar twee keuzes heeft. Het kan óf veel geld uitgeven voor het volledige beheer óf het kan alles zelf doen.

J&M VvE Support brengt verandering in deze zaak. J&M VvE Support is een product wat tussen de twee voorgenoemde keuzes in zit. De VvE krijgt een selectie van de diensten van het standaard beheerpakket en handvatten om de overige facetten zelf in te vullen. Daar er maar een selectie van de diensten wordt afgenomen kan het pakket wat overblijft voordelig worden afgeprijsd. De vereiste is een actief bestuur maar er kan wel altijd teruggevallen worden op het beheerkantoor.

Meer weten over dit product? Bel of mail ons. We vertellen je er graag meer over.

📞 088 – 15 088 15
📩 info@vvebeheer.net

🌐 https://vvebeheer.net/