Van harte welkom bij J&M!

De VvE t’ Haegsch Hof V koos al enige tijd geleden voor een samenwerking met ons kantoor. Doelbewust werd echter tijd ingebouwd om de voorbereidingen op de samenwerking goed te kunnen doorlopen. Zo zijn we 1 april officieel pas van start gegaan maar liepen we eind november al een ronde om de pijnpunten door te spreken.

Het is een project met 26 grondgebonden woningen die in een vierkant om het gemeenschappelijk hofje staan. Dit hofje bestaat deels uit parkeerplaatsen en deels uit openbare recreatieruimte. Het bestuur is, met recht, het meest trots op het groen perkje wat hier gecreëerd is en zorgvuldig wordt onderhouden.

Van de woningen is alleen de buitenschil gemeenschappelijk. Dat klinkt als redelijk eenvoudig maar dat betekent ook dat de uitstraling van het gehele blok onder de VvE valt. Er zal dus goed vastgesteld moeten worden welke onderdelen aangepast mogen worden en bij welke onderdelen er toestemming gevraagd moet worden. Ook de besluitvorming uit het verleden is hierin belangrijk.

Vooralsnog loopt de samenwerking erg soepel. Het enthousiasme van het bestuur werkt hierin erg aanstekelijk. Je krijgt er helemaal zin in om aan de slag te gaan.