Login Vraag offerte aan

Een professioneel beheerkantoor

J&M VvE Beheer is ooit als eenmanszaak ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel beheerkantoor. Wij begeleiden tal van Vereniging van Eigenaren en nemen daarbij alle taken voor hen uit handen.

Ook voor professionele partijen

Daarnaast ondersteunen wij professionele vastgoedbedrijven die appartementencomplexen ontwikkelen en opleveren. J&M VvE Beheer is voor hen een belangrijke partner voor het opstarten en begeleiden van nieuwe Vereniging van Eigenaren. Daarmee nemen we ontwikkelaars en beleggers veel werk uit handen.

Een kijkje in de keuken

Binnen J&M VvE Beheer werken wij in teams die uit zogenoemde interne en externe beheerders bestaan. De externe beheerders beheren allen een eigen portefeuille. Zij zijn als de spin in het web. Zij zijn voor u het eerste aanspreekpunt binnen J&M VvE Beheer. Daarnaast komen zij regelmatig bij u langs op locatie, zijn ze aanwezig bij vergaderingen en staan zij u wanneer mogelijk telefonisch te woord.

Interne medewerkers voor de backoffice

Maar onze interne beheerders zijn uiteraard minstens zo belangrijk. Immers, zij zijn tijdens kantooruren op kantoor aanwezig en verzorgen de administratieve en financiĆ«le ondersteuning van de externe beheerders. Met andere woorden, zij zijn verantwoordelijk voor de backoffice. Hierbij kunt u denken aan deĀ debiteurenbewaking, het verstrekken van werkopdrachten en het begeleiden van schades. Daarnaast staan zij u te woord bij afwezigheid van uw vaste aanspreekpunt.