Hier mag je gerust spreken over: “In the middle of nowhere”. Je gaat blind af op je navigatie maar je kan het je toch niet voorstellen dat je hier, tussen de verstrekkende weilanden en serene rust, het woongebouw treft waar je naar op zoek bent. Maar niets is minder waar. Ineens doemt daar het Landgoed Schoonenburgh!

Op 2 maart 2020 kreeg de VvE de gemeenschappelijke delen opgeleverd en kregen de 22 enthousiaste eigenaren de sleutel van het gekochte appartement. Dit prachtige nieuwbouwproject van Van Wijnen Projectontwikkeling kenmerkt zich met name door de zwarte gevelbetimmering en het rieten dak. Dit zijn gelijk ook de twee zaken die qua onderhoud en het goed verzekerd krijgen van het complex om extra aandacht vragen.

Vanaf de opstart is ons kantoor betrokken voor een stuk professionele ondersteuning van het bestuur. Dat is inmiddels dus al meer dan drie jaar samenwerken. Mitchel is hier het vaste aanspreekpunt voor het bestuur. Geregeld stapt hij dan ook in de auto om dit mooie gebouw te bezoeken in Lekkerkerk.