Op 1 november 2011 kwam Mariëlle van Kersbergen in dienst bij J&M VvE Beheer. Met een diploma Facilitaire Dienstverlening op zak en ervaring op een vakantiepark in Zevenhuizen, kwam Mariëlle haar kennis en ervaring toepassen op het VvE-beheervak. Als junior werd zij intern opgeleid tot een volwaardig VvE-beheerder.

Met haar gestructureerde manier van werken bleek ze het vak snel onder de knie te hebben. Al snel ging ze ondersteunen op enkele grote VvE’s in de klantenportefeuille en daar kwamen steeds meer grotere VvE’s bij met ingewikkelde splitsingen.

Niet alleen op het VvE-beheer vak ontwikkelde Mariëlle zich in die jaren, ook op het zakelijke en menselijke vlak. In 2018 werd Mariëlle teamleider van team ‘boven’ nog in het oude kantoor in Bergschenhoek. Na de verhuizing naar Zoetermeer veranderde dat in teamleider intern; de intern beheerders, de backoffice en de financiële afdeling werden voortaan door haar geleid.

Mariëlle kenmerkt zich door haar enthousiasme, haar behulpzaamheid, haar sociale kant en haar gestructureerdheid. Verder gaat er niet een mini-mijlpaal voorbij of ze roept om taart om het te vieren. Waar ze al die stukken taart laat, dat is na 12,5 jaar nog steeds een raadsel.

Van harte met dit werkjubileum Mariëlle en op naar nog vele jaren van jouw enthousiasme, betrokkenheid en liefde voor taart! 🎂