Graag stellen we jullie voor aan drie heren die sinds kort bij ons kantoor zijn komen werken.

Allereerst collega Martijn van Zelst. Martijn gaat hier aan de slag als interne VvE beheerder. We hebben er alle vertrouwen in dat hij, ondanks dat hij in een team van alleen maar vrouwelijke collega’s terecht komt, wel zijn mannetje zal staan. Martijn omschrijft zichzelf als easy-going en dat is precies hoe we hem de eerste weken hebben leren kennen. Dit wel onder de strikte voorwaarde van een goede espresso in de ochtend.

Dan collega Leslie van de Vorle. Leslie heeft met een achtergrond in het facility management een mooie basis om het vak van extern VvE beheerder te leren. Hij is enkele weken geleden gestart als junior bij ons kantoor. Leslie is als scheidsrechter ook geregeld op het voetbalveld te vinden. De vaardigheden die hij hier heeft geleerd kan hij ook mooi toepassen in zijn rol als voorzitter.

Als laatste stellen we je voor aan collega Matthew Beerenfenger. Matthew heeft al een flinke rugzak aan ervaring en is recent gestart als senior extern VvE beheerder. Er lag bij binnenkomst al een mooie portefeuille aan klanten voor hem klaar. Het is mooi om te zien dat Matthew van aanpakken weet. Hij is zich al druk aan het inlezen en met veel klanten heeft hij ook al persoonlijk kunnen kennis maken.

Van harte welkom heren, we zien uit naar een mooie tijd samen!