Vandaag een bijzondere dag. Collega Angela werkt twaalf en een half jaar bij J&M! Dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan.

Angela heeft bij J&M uiteenlopende functies gekend. Ze begon als vast aanspreekpunt voor VvE besturen maar is zich met de tijd op de financiële administratie van de VvE’s gaan focussen. Met de jaren kwamen daar eigenlijk steeds meer klussen bij. Zo is ze bijvoorbeeld teamleider intern beheer geweest, heeft ze de ondersteuning van de directie voor haar rekening genomen en is ze nog steeds vaak vliegende keep bij een uitval. De laatste paar jaren wordt Angela vooral ingezet op de nieuwe klanten van J&M. Ze zorgt ervoor dat alle benodigde stappen voor een goede opstart of overstap worden doorlopen.

We kennen Angela als praktisch en volhardend. Als de dame uit Rotterdam Zuid die niet om de hete brij heen draait. Angela houdt van orde, overzichten, lijstjes en dossiertjes. Maar het is vooral de collega waar je altijd kan aankloppen met een vraag als je er even niet uitkomt.

Angela, bedankt voor alle energie die je de afgelopen twaalf en een half jaar in ons kantoor hebt gestoken. Je bent een topper!