Op alle facetten een VvE ontzorgen en de dienstverlening afstemmen op de specifieke wensen die de Vereniging van Eigenaren heeft. Dat is het uitgangspunt van J&M. Daarmee zijn we bewust anders dan andere partijen die op dit terrein actief zijn.

In onze werkwijze staat transparantie, klantvriendelijkheid en deskundigheid centraal.

Transparantie vertalen we in de wijze waarop wij werken. Het appartementencomplex is een waardevol product waar je, ook als het gaat om het beheer, nauw betrokken bij wilt zijn. Omdat wij werken met het systeem Twinq heb je 24/7 inzage in de actuele gegevens van de VvE.

Vanaf het ontstaan van J&M is klantvriendelijkheid een onderscheidende waarde. Omdat we werken met vaste aanspreekpunten ontstaat er een nauwe band tussen de VvE en onze organisatie.

J&M is, zoals dat zo mooi heet, een lerende organisatie. Dat betekent in de praktijk dat onze medewerkers regelmatig studiebijeenkomsten bezoeken en cursussen volgen. Zo zijn zij altijd up to date over de laatste ontwikkelingen en beleidswijzigingen. Niet voor niets heeft de directeur dan ook zitting in het bestuur van de branchevereniging.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

📞 088 – 15 088 15
📩 info@vvebeheer.nl

#VvE#VerenigingvanEigenaars#Onderhoud#bewustanders