VvE beheer

VvE beheer in Rotterdam

Bij de zoektocht naar een geschikte beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE) stelt u verschillende criteria. De beheerder moet professioneel te werk gaan en moet u ontzorgen in uw taken als bestuurslid. U wilt een samenwerking waar u en de andere eigenaren netjes geholpen worden en waar aandacht voor uw VvE geborgd is. Het is belangrijk dat de beheerder actief is in de omgeving van uw VvE en de lokale partijen en leveranciers kent.

U bent bij ons, J&M VvE Beheer, aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op onze website waar we ons verder aan u voorstellen. We vertellen over onze diensten maar vooral ook op welke onderscheidende wijze we deze uitvoeren.

Goed om te weten is dat we vanuit ons kantoor in Zoetermeer al met een klein half uurtje in het centrum van Rotterdam zijn. J&M VvE Beheer beheert om en nabij 100 VvE’s in de stad Rotterdam. Denk hier bijvoorbeeld aan bekende grote gebouwen als de Weenaflat, de Hofdame, 100 Hoog en de Kralingerhoutflat. Maar we beheren ook veel VvE’s van een kleiner formaat. In wijken als Hillegersberg – Schiebroek, het Oude Noorden, Blijdorp, Spangen, Delfshaven, de Kop van Zuid, Charlois en IJsselmonde zijn we al erg actief.

Naast Rotterdam zijn we actief in Schiedam, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Lansingerland, Spijkenisse, Hoogvliet, Westland, Poortugaal en Rhoon.

Wat J&M VvE Beheer voor uw VvE kan betekenen? We vertellen het u graag. Vraag een offerte op via de website of neem contact met ons op via info@vvebeheer.nl of 088 – 15 088 12.

Vve beheer in... header