VvE beheer

VvE beheer in Lansingerland

Bij de zoektocht naar een geschikte beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE) stelt u verschillende criteria. De beheerder moet professioneel te werk gaan en moet u ontzorgen in uw taken als bestuurslid. U wilt een samenwerking waar u en de andere eigenaren netjes geholpen worden en waar aandacht voor uw VvE geborgd is. Het is belangrijk dat de beheerder actief is in de omgeving van uw VvE en de lokale partijen en leveranciers kent.

U bent bij ons, J&M VvE Beheer, aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op onze website waar we ons verder aan u voorstellen. We vertellen over onze diensten maar vooral ook op welke onderscheidende wijze we deze uitvoeren.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer. We kunnen dus in een mum van tijd bij uw VvE op locatie zijn. J&M VvE Beheer beheert meer dan 35 verschillende VvE’s in Lansingerland. Dit zijn bijvoorbeeld appartementencomplexen op de Smitshoek in Bergschenhoek en op de Tuin van Rembrandt in Bleiswijk. Ander mooi complex wat we beheren is het Mozaïek in Berkel en Rodenrijs. Dit is een complex wat bestaat uit onder andere een basisschool, een gezondheidscentrum en woningen. Er wordt hier buitengewoon beheer verlangd. J&M VvE Beheer biedt onder andere in deze situatie een maatwerk oplossing.

Wat J&M VvE Beheer voor uw VvE kan betekenen? We vertellen het u graag. Vraag een offerte op via de website of neem contact met ons op via info@vvebeheer.nl of 088 – 15 088 12.

Vve beheer in... header