VvE beheer

VvE beheer in Drechtsteden

Bij de zoektocht naar een geschikte beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE) stelt u verschillende criteria. De beheerder moet professioneel te werk gaan en moet u ontzorgen in uw taken als bestuurslid. U wilt een samenwerking waar u en de andere eigenaren netjes geholpen worden en waar aandacht voor uw VvE geborgd is. Het is belangrijk dat de beheerder actief is in de omgeving van uw VvE en de lokale partijen en leveranciers kent.

U bent bij ons, J&M VvE Beheer, aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op onze website waar we ons verder aan u voorstellen. We vertellen over onze diensten maar vooral ook op welke onderscheidende wijze we deze uitvoeren.

J&M VvE Beheer beheert diverse VvE’s in de Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam). Dit zijn bijvoorbeeld appartementencomplexen op de Maaskanterf en op de Sperwerstraat. Een ander mooi complex dat we beheren is de Hellingen in Alblasserdam. Dit is een complex wat bestaat uit meerdere woongebouwen en een grote stallingsgarage. Er wordt hier buitengewoon beheer verlangd. J&M VvE Beheer biedt onder andere in deze situatie een maatwerk oplossing.

Wat J&M VvE Beheer voor uw VvE kan betekenen? We vertellen het u graag. Vraag een offerte op via de website of neem contact met ons op via info@vvebeheer.nl of 088 – 15 088 12.

Vve beheer in... header