VvE beheer

VvE beheer in Den Haag

Bij de zoektocht naar een geschikte beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE) stelt u verschillende criteria. De beheerder moet professioneel te werk gaan en moet u ontzorgen in uw taken als bestuurslid. U wilt een samenwerking waar u en de andere eigenaren netjes geholpen worden en waar aandacht voor uw VvE geborgd is. Het is belangrijk dat de beheerder actief is in de omgeving van uw VvE en de lokale partijen en leveranciers kent.

U bent bij ons, J&M VvE Beheer, aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op onze website waar we ons verder aan u voorstellen. We vertellen over onze diensten maar vooral ook op welke onderscheidende wijze we deze uitvoeren.

Goed om te weten is dat we vanuit ons kantoor in Zoetermeer al met een klein half uur in het centrum van Den Haag kunnen zijn. J&M VvE Beheer beheert een groot aantal VvE’s in Den Haag. Denk hier bijvoorbeeld aan woningcomplexen aan de Marnixstraat, de Richard Wagnerlaan en de Badhuisweg. Er zijn ook complexen die buitengewoon beheer verlangen. Neem bijvoorbeeld het monumentaal pand de VvE Zorgvliet of beschermd stadsgezicht de VvE Flatgebouw Arendburg. J&M VvE Beheer biedt onder andere in deze situatie een maatwerk oplossing.

Naast Den Haag zijn we actief in Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wateringen, Kwintsheul, Leiden en Katwijk.

Wat J&M VvE Beheer voor uw VvE kan betekenen? We vertellen het u graag. Vraag een offerte op via de website of neem contact met ons op via info@vvebeheer.nl of 088 – 15 088 12.

Vve beheer in... header