VvE beheer

VvE beheer in Delft

Bij de zoektocht naar een geschikte beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE) stelt u verschillende criteria. De beheerder moet professioneel te werk gaan en moet u ontzorgen in uw taken als bestuurslid. U wilt een samenwerking waar u en de andere eigenaren netjes geholpen worden en waar aandacht voor uw VvE geborgd is. Het is belangrijk dat de beheerder actief is in de omgeving van uw VvE en de lokale partijen en leveranciers kent.

U bent bij ons, J&M VvE Beheer, aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op onze website waar we ons verder aan u voorstellen. We vertellen over onze diensten maar vooral ook op welke onderscheidende wijze we deze uitvoeren.

Goed om te weten is dat we vanuit ons kantoor in Zoetermeer al met een klein half uur in het centrum van Delft kunnen zijn. J&M VvE Beheer beheert diverse VvE’s in Delft. Denk hier bijvoorbeeld aan woningcomplexen aan de Papsouwselaan, de Oostsingel, de Molenweide en de Arubastraat. Maar we beperken ons niet tot alleen wooncomplexen. Zo beheren we bijvoorbeeld ook een bedrijfsverzamelgebouw op de Dynamoweg.

Naast Delft zijn we ook actief in Pijnacker, Den Hoorn, Delfgauw, Rijswijk en Nootdorp.

Wat J&M VvE Beheer voor uw VvE kan betekenen? We vertellen het u graag. Vraag een offerte op via de website of neem contact met ons op via info@vvebeheer.nl of 088 – 15 088 12.

Vve beheer in... header