VvE beheer

VvE beheer in Brabant en Limburg

Bij de zoektocht naar een geschikte beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE) stelt u verschillende criteria. De beheerder moet professioneel te werk gaan en moet u ontzorgen in uw taken als bestuurslid. U wilt een samenwerking waar u en de andere eigenaren netjes geholpen worden en waar aandacht voor uw VvE geborgd is. Het is belangrijk dat de beheerder actief is in de omgeving van uw VvE en de lokale partijen en leveranciers kent.

U bent bij ons, J&M VvE Beheer, aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op onze website waar we ons verder aan u voorstellen. We vertellen over onze diensten maar vooral ook op welke onderscheidende wijze we deze uitvoeren.

Op de grens van Brabant en Limburg kunnen we vanuit kantoor Deurne in een mum van tijd bij uw vve op locatie zijn. J&M VvE Beheer beheert diverse VvE’s. We zijn actief in beide provincies en werken met lokale beheerders.   Eén van onze oogappeltjes is bijvoorbeeld het project De Cantoreije op de Daniël de Brouwerstraat. Een voormalige kerk uit 1839 welke in 2004 is omgebouwd tot een appartementencomplex. Er wordt hier buitengewoon beheer verlangd. J&M VvE Beheer biedt onder andere in deze situatie een maatwerk oplossing.

Wat J&M VvE Beheer voor uw VvE kan betekenen? We vertellen het u graag. Vraag een offerte op via de website of neem contact met ons op via info@vvebeheer.nl of 088 – 15 088 12.

Vve beheer in... header