Op 17 januari 2012 begon het dienstverband van Sandra bij J&M VvE Beheer!

Haar partner was vlak daarvoor bij J&M VvE Beheer gestart en zij koos ook voor de overstap van Actyz naar J&M VvE Beheer. Als jonge moeder van een baby en een peuter was dit een hele nieuwe aanvulling in het team dat tot dan toe vooral uit twintigers zonder kinderen bestond. Sandra was de eerste officiële parttime medewerker bij ons kantoor. En 12,5 jaar verder is Sandra nog altijd bij ons in dienst, en de baby en peuter zijn nu twee heerlijke pubers!

Sandra begon als intern beheerder en vanaf 2019 specialiseerde zij zich in de financiële kant van het interne werk. Binnen het team financieel wordt zij meestal ingezet op de bijzonderheidjes die er zijn; stookkostenafrekeningen, jaarrekeningen, uitzoekklussen en uiteraard betalingen boeken etc. Als er nieuwe medewerkers komen binnen het team financieel of team backoffice, dan wordt Sandra vaak ingezet bij het inwerken. Haar kennis van financiën en Twinq is groot.

De rustigheid zelve, dat is wat Sandra typeert. Nooit haantje de voorste, wel altijd aanwezig rustig achter haar bureau. Ze is altijd bereid te helpen met bijvoorbeeld het organiseren van het Sinterklaasfeest.

We zijn enorm blij met de inzet van Sandra de afgelopen 12,5 jaar en op naar nog vele jaren meer!

#jmvvebeheer#vvebeheer#jubileum