Login Vraag offerte aan

VvE beheer in het Westland

Bij de zoektocht naar een geschikte beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE) stelt u verschillende criteria. De beheerder moet professioneel te werk gaan en moet u ontzorgen in uw taken als bestuurslid. U wilt een samenwerking waar u en de andere eigenaren netjes geholpen worden en waar aandacht voor uw VvE geborgd is. Het is belangrijk dat de beheerder actief is in de omgeving van uw VvE en de lokale partijen en leveranciers kent.

U bent bij ons, J&M VvE Beheer, aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op onze website waar we ons verder aan u voorstellen. We vertellen over onze diensten maar vooral ook op welke onderscheidende wijze we deze uitvoeren.

Goed om te weten is dat we vanuit ons kantoor in Bergschenhoek al met een half uur in bijvoorbeeld het centrum van Maasdijk kunnen zijn. J&M VvE Beheer beheert ruim 20 VvE’s in Naaldwijk, Wateringen, Poeldijk, Monster, Maasdijk, ‘s-Gravenzande en Kwintsheul. Dit zijn bijvoorbeeld een appartementencomplex op de Poortweide en een bedrijfsverzamelgebouw op de Industriestraat.

Wat J&M VvE Beheer voor uw VvE kan betekenen? We vertellen het u graag. Vraag een offerte op via de website of neem contact met ons op via info@vvebeheer.net of 088 – 15 088 88.