Login Vraag offerte aan

Nieuw directielid in de J&M Groep

Op 1 januari 2022 is Jeanette Timmers begonnen als Operationeel Directeur bij J&M VvE Beheer. Dit maakt haar het derde directielid binnen de J&M Groep. De andere twee leden zijn Financieel Directeur Daan Blanc en Algemeen Directeur Marco van der Slik. Samen werken zij aan het optimaliseren van de J&M-bedrijven en het zoeken naar kansen in de markt.

Wie is de nieuwe aanvulling?

Jeanette Timmers is opgegroeid in een klein buurdorp van Zoetermeer. Op dit moment woont Jeanette met haar gezin samen in Vlaardingen. In 2005 heeft Jeanette haar studie Politicologie afgerond. In 2008 begon ze haar carrière in het VvE Beheer. In mei 2012 maakte Jeanette de overstap naar J&M VvE beheer, groeide in 2016 door tot teamleider en is nu vanaf 2022 werkzaam als Operationeel Directeur.

Wat doet een Operationeel Directeur?

Een Operationeel Directeur is verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden die J&M Beheer voor haar klanten uitvoert. De ruim 430 VvE’s vragen een ferme aanpak om gestelde doelen te behalen. Jeanette streeft ernaar om in 2022 weer een ‘klantendag’ te houden, dit was vanwege COVID-19 twee jaar niet mogelijk. Ook is Jeanette verantwoordelijk voor het behalen van de interne doelen. Hierbij kijkt zij naar ICT verbeteringen, het behouden van de certificering van onze dienstverlening en hoe J&M VvE Beheer klanten nog meer kan ontzorgen.


Naar nieuwsoverzicht