• VvE Poortwijde
  coma

  De betere punten liggen bij de communicatie en verstrekking van gegevens aan de VvE.

  coma

  VvE Poortweide 1-66 te Wateringen

 • coma

  Met name door het persoonlijk contact  zijn wij als bestuur van de Cubis erg tevreden over de samenwerking met J&M VvE Beheer.

  coma

  VvE Cubis te Rotterdam

 • coma

  Van de meest ingewikkelde processen en procedures is J&M VvE Beheer goed op de hoogte.

  coma

  VvE Papsouwselaan te Delft

 • VvE Grand Hotel Ter Duin
  coma

  J&M VvE Beheer gaat integer om met de belangen van alle partijen.

  coma

  VvE Grand Hotel Ter Duin te Burgh-Haamstede

 • coma

  Wij zien J&M VvE Beheer als een fris, jong team, aangevuld met een paar ervaren rotten, dat op een enthousiaste wijze goed werk verricht.

  coma

  VvE Hoog Hillegersberg te Rotterdam

Technisch Beheer

Vanuit onze visie om een VvE volledig te ontzorgen is het product J&M VvE Techniek, als aanvulling op de standaard dienstverlening van J&M VvE Beheer, in het leven geroepen. Daar waar u al professioneel ondersteund wordt op het gebied van administratie, financiën en dagelijks onderhoud kunt u nu ook de volledige planning en de begeleiding van al het groot onderhoud professioneel door J&M VvE Techniek laten aanbesteden.

De basis begint met een gedegen Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) die opgesteld dan wel geactualiseerd wordt. Tijdens de jaarlijkse schouw wordt gecheckt of dit plan nog steeds volstaat of dat deze bijgesteld dient te worden. Het MJOP vormt de onderbouwing van de financieel-technische begroting van de VvE. Door het MJOP periodiek te actualiseren kan de begroting voor groot onderhoud tijdig worden bijgesteld zodat de VvE niet ‘vanuit het niets’ voor negatieve verrassingen komt te staan. Wanneer er planmatig onderhoud uitgevoerd moet worden dan zorgt de bouwkundige van J&M VvE Techniek voor de volledige begeleiding van werkomschrijving tot en met oplevering. In nauwe samenspraak met de VvE worden de werkzaamheden correct en tijdig aanbesteed en wordt gezorgd voor nazorg en duidelijke garantiebepalingen. U kunt daarnaast altijd rekenen op ondersteuning en advies bij urgente en incidentele technische problemen aan het gebouw of aan gemeenschappelijke installaties.

Het is ideaal dat u op deze manier met slechts één partij van doen heeft als het aankomt op de begeleiding van uw VvE. Maar er zijn meer belangrijke argumenten die pleiten voor het uitbesteden van deze dienstverlening aan J&M VvE Techniek. Zo zitten uw VvE beheerder en de bouwkundige van J&M VvE Techniek in de praktijk slechts een aantal meter van elkaar verwijderd waardoor het schakelen tussen deze twee zeer snel en flexibel verloopt hetgeen de processen natuurlijk alleen maar ten goede komt. Het risico dat gelopen wordt bij extern uitbesteden van eenmalige projectmatige werkzaamheden is dat er relatief kort kennis opgedaan wordt die daarna ook weer snel verloren gaat. Het is dan goed een partner te hebben die nog geregeld het complex bezoekt en bijvoorbeeld ook een jaar naar dato opgeroepen kan worden om een garantieklacht of iets dergelijks op te pakken. Het scherpe kostenplaatje en de duidelijke uiteenzetting van wat u hiervoor mag verwachten is uiteindelijk de reden dat een keuze voor deze aanvulling op uw standaard pakket aan VvE diensten een erg verstandige zou zijn.

Het is voor iedere eigenaar van een appartement van het grootste belang dat het gebouw in goede staat is en blijft. De waarde van de woning is hier immers onlosmakelijk aan verbonden. Tegen een scherp tarief verzekert de VvE zich van een goed onderhouden gebouw. We gaan graag in overleg met u over de manier waarop we deze dienstverlening het beste kunnen inpassen voor uw VvE. Zo bestaat de mogelijkheid om eenmalig op projectmatige basis gebruik te maken van onze diensten, maar ook om een maatwerk-overeenkomst aan te gaan voor de langere termijn.

Vraag vrijblijvend extra informatie en een offerte aan via techniek@vvebeheer.net. Graag zien we uw (aan)vragen tegemoet.

logo-bvvblogo-Twinq